Megállították a hatvaniakat

2020.02.18. 21:06

Magabiztos sikerrel vágott vissza riválisának az Angels NJSE

Bár kiírás szerint a FC Hatvan Girls volt a pályaválasztó, az elmúlt hét végén szombaton este a dunaújvárosi jégcsarnokban rendezték a női jégkorong U25-ös bajnokságának alsóházi rangadóját.

Szabó Szabolcs

Maricsek Sára (14) két gólt szerzett a rangadón

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

FC Hatvan Girls – Angels NJSE 1–4 (1–1, 0–3, 0–0)

Angels: Révész – Balogh, Portik, Jakab 1, Maricsek 2, Mezei – Horányi, Vinkler, Bali, Herku (1), Juhász-Berencsi – Szántó, Olajos, Tinórdi 1. Vezetőedző: Győri Tamás.

Maricsek Sára (14) két gólt szerzett a rangadón
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A két csapat legutóbbi, január 18-ai találkozóján a hatvaniak elvitték a bajnoki pontokat Dunaújvárosból, így bőven volt miért visszavágni Győri Tamás gárdájának az addig az alsóházi küzdelmek során veretlennek bizonyuló listavezetőnek. Az első harmadban Maricsek szerzett vezetést az újvárosiaknak, ezt még egalizálta Ónody, ám a második játékrészben háromszor is betaláltak az Angyalok, sorrendben Tinórdi, Maricsek és Jakab révén. A záró húsz percben már nem esett gól, így magabiztosan győztek Herkuék. Az An­gels jelenleg második a tabellán, február 23-án hazai jé­gen fogadják a KSI együttesét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában