sport/jégkorong

2020.02.10. 20:40

Jegesmedvéket legyőző Angyalok

Az Angels ­NJSE női jégkorongozói a hét végén a DVTK Jegesmedvék otthonában léptek pályára a bajnoki középszakasz alsóházi küzdelmei során.

Gallai Péter

Fotó: archív

DVTK Jegesmedvék – Angels NJSE 1–2 (1–0, 0–0, 0–1, 1–0) – hosszabbítás után

Angels NJSE: Fejér – Jakab, Portik, Herku, Juhász-Berencsi, Márta – Horányi, Vinkler, Bali, Hamvai, Olajos, Szántó. Vezetőedző: Győri Mátyás.

A találkozó elején vezetést szereztek a hazaiak, akik egészen az 50. percig őrizték előnyüket, amikor Juhász-Berencsi egyenlíteni tudott. Mivel a lefújásig több találat nem esett, jöhetett a hosszabbítás, amely szerencsére nem tartott sokáig. Éppen eltelt két perc a ráadásból, amikor Olajos Réka beütötte a győztes találatot.

A lányok a szövetség bajnoki menetrendjének kiírása szerint a következő mérkőzésen február 23-án a KSI csapatát fogadják. A bajnokság állása: 1. FC Hatvan ­Girls 15 pont/5 mérkőzés, 2. KSI 9 pont/5, 3. Angels NJSE 8 pont/4, 4. DVTK Jegesmedvék 4 pont/4, 5.OHA Girls 0 pont/6.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában