DPASE

2020.02.16. 21:12

Csak szépítő gólt sikerül rúgni a mérkőzésen

Az MTK Budapest elleni két Magyar Kupa-találkozó között szombaton a pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen újabb felkészülési mérkőzést játszott a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. Az újvárosiak ellenfele a szintén NB III-as VLS Veszprém együttese volt.

Gróf András

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Dunaújváros PASE – VLS Veszprém 1–3 (0–3)

Az MTK Budapest elleni szerdai kupamérkőzéshez képest rendkívül tartalékos összeállításban léptek pályára az újvárosiak, hiszen az akkori kezdő tizenegyből csupán három játékos lépett pályára. A mérkőzés első félórájában nem született gól. A vendégek a harmincharmadik percben szerezték meg a vezetést, amit a félidő hajrájában szerzett két újabb találattal háromgólosra növeltek. A játékrész utolsó öt percében rengeteg hibával játszottak a házigazdák. A fordulást követően már sokkal fegyelmezettebben védekezett a hazai gárda, és a hatvanhatodik percben Al-Sheraji révén megszületett a szépítő gól is.

Egy gólt sikerült rúgni
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Kiderült, hogy újabb játékos távozik a dunaújvárosiak keretéből. Csendes Péter és a szakmai stáb közös megegyezése szerint tavasszal már nem erősíti a DPASE csapatát. Az MTK Budapest elleni kupa-visszavágó, amelyet a legjobb nyolc közé jutásért rendeznek, szerdán 18 órakor kezdődik a Dunaújváros Stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában