Szentlőrincen kezdik

2020.01.29. 23:11

Elkészült a DPASE tavaszi menetrendje

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Versenybizottsága a napokban elkészítette az NB III közép csoport 18-30. forduló bajnoki menetrendjét.

Szabó Szabolcs

Fotó: HK

Mint ismert, a Dunaújváros PASE legutóbb 2019. december 1-jén hazai környezetben lépett pályára és nyert 2–1-re a Kelen SC ellen. A DPASE 17 fordulót követően, 27 pontot szerezve az 5. helyen áll a tabellán. Az MLSZ által kihirdetett időpontok szerint, az újvárosiak március 8-án, a feljutásért is küzdő Szentlőrinc otthonában lépnek pályára, délután 14.30-tól. Az első hazai meccsre március 14-ig kell várni a szurkolóknak, a 19. körben a Szekszárd UFC gárdája érkezik a helyi standionba, a kezdés időpontja: 17 óra. A sorsolás értelmében az NB III-as küzdelmeket május 31-én, Dabason fejezi be Lőrincz Emil együttese. A csapat már javában készül a tavaszi idényre, a múlt héten szombaton Busa Bence fejesével legyőzték idegenben a III. Kerületet, e héten szombaton 11 órától pedig a gárdonyiakat látják vendégül az egykori vidámpark területén található műfüves pályán.

Vezető képük illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában