A dunaújvárosi röplabdaklub edzője és játékosai is a keretben

2020.01.08. 21:15

Eb-selejtezőkön a válogatott

A Bodonyi Ákos által vezetett – a szakmai stábban a DSE Röplabda Akadémia edzője, Bartal Gergely is helyet kapott, a keretben pedig a dunaújvárosi klub több játékosa – ifjúsági röplabda-válogatott előbb Kunhegyesen edzőtáborozott, majd pedig mától Mariborban szerepelnek Eb-selejtezőn.

Gallai Péter

A fiúknál csak hét válogatott vesz részt a tornán (Ciprus nem indul) és a mieink az osztrákokkal, valamint a szlovénokkal szerepelnek egy csoportban. Az első két helyezett elődöntőzik, a harmadik pedig az 5–7. helyért játszik. Az első helyezett automatikusan Európa-bajnoki résztvevő lesz, de az utolsó kettőt leszámítva mindenki továbbjut a második fordulóba.

Szerdán indult el Szlovéniába a csapat
Fotó: MRSZ

A válogatott kerete: Acsai Bálint, Bogdán Bence, Dulcz Bende, Fenyvesi Barnabás, Fenyvesi Dániel, Hajagos Rajmund, Kecskeméti Bálint, Kiss Bendegúz, Szabó Kornél, Szentesi Bálint, Tamási Dávid, Tóth Kristóf.

A magyar együttes csoportmérkőzései: január 9. 11.30 óra Magyarország – Ausztria, január 9. 18.30 óra Magyarország – Szlovénia.GP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában