floorball

2019.12.10. 21:36

Egy megérdemelt évzáró győzelem

Remek sikert aratott a kiváló erőkből álló komáromiak ellen a Salming férfi ob I-ben érdekelt Dunaújvárosi Egyetem – Rudas Floorball Team.

Szabó Szabolcs

DUE-RFT – SZPK Komárom 10–8 (3–2, 7–2, 0–4)

Az aktuális táblázat alapján mondhatnánk, hogy meglepetésgyőzelmet arattak a hazai pályán rendre kiváló teljesítmény nyújtó újvárosiak, ám az őszi szezon tekintetében azt kell mondanunk, hogy megérdemelt sikert könyvelhettek el a spártaiak.

Visszatérve a hét végi találkozóra. Az első játékrészben nem kímélték egymást a felek, a helyzeteivel jobban sáfárkodó egyetemisták egy góllal megléptek, a második harmadban pedig már lelépték ellenfelüket. A hatékony támadójáték eredményeként a záró játékrész előtt 10–4-es állást mutatott az eredményjelző.

A derbi tehát eldőlt, de el kell ismerni a vendég komáromiak nem adták fel, és négy gólukkal sikerült közelebb kerülniük a hazaiakhoz.

Az újvárosiak e sikerükkel megszerezték második győzelmüket, és hat pontjukkal a 7. helyen várják a jövő évi folytatást.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában