Megyei futball

2019.09.14. 10:30

Már az ötödik fordulónál

A megyei Viszlo Trans első osztályú bajnokságban ma a következő három találkozót rendezik: Sárbogárd – Főnix-Baracska, Fla­vus Velence – Tordas Fész Zrt., Bodajk – Enying.

Gróf András

Fotó: Horváth László

A vasárnapi mérkőzések párosítása a következő: Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Lajoskomárom, Kisláng-Telmex – Sárosd, Ercsi Kinizsi – Ikarus-Maroshegy, Mór – Martonvásár.

A másodosztály Groupama csoportjában a körzetünkhöz tartozó együttesek mindegyike a hét utolsó napján lép pályára. A listavezető Baracs a sereghajtó Aba-Sárvíz otthonában folytathatja győzelmi sorozatát. Az újoncként eddig jól teljesítő DUFK együttese az Előszállás vendégeként lép pályára. A két azonos pontszámmal rendelkező gárda találkozója izgalmas csatát ígér. Az összecsapást a dunaföldvári sporttelepen rendezik. A középmezőnyben tanyázó Nagykarácsony pedig az LMSK Cobra együttesét fogadja.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában ma rendezik a Lajoskomárom II – Mezőfalva összecsapást. A vasárnapi program pedig a következő mérkőzésekből áll: Sárszentágota – Kisapostag Duna, Rác­almás – Nagylók, Nagyve­nyim – Vajta II, Dég – Alap, Cece – Kulcs. Szabadnapos: Mezőszilas.

Minden összecsapás 16 órakor kezdődik, csak a Mór – Martonvásár találkozó rajtol 18 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában