Beszélgetés, relikviák, fényképek

2019.09.05. 10:00

A DKKA szurkolói is készülnek

A tervek és a sorsolás alapján a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata szombaton játssza első és egyben utolsó előtti hazai mérkőzését az Érd ellen a bajnoki szezonban, ugyanis utána elkezdődik az új csarnok építése.

Jankó Árpád

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A klub egyik leghűségesebb szurkolója, Horváthné Eta a klub közösségi oldalán keresztül intézett felhívást a drukkerekhez. Kérve, aki úgy gondolja, csatlakozzon ehhez a kezdeményezéshez.

Az összejövetelre várják a nosztalgiázni vágyókat
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

„Tisztelt Szurkolótársak! A hét végén a Kohász az egyik utolsó meccsét játssza a régi szentélyben, az egykori nagy sikerek helyszínén. Szeptember 7-én 18 órakor kerül sor az utolsó előtti összecsapásra, amit szeretett csarnokunkban fognak lejátszani csapatunk tagjai. Ebből az alkalomból hívunk benneteket egy szurkolói baráti beszélgetésre, amikor együtt, egymás örömére vissza tudjuk idézni az egykori nagy sikereket. Kérünk benneteket, hogy hozzatok ma már különlegesnek mondható relikviákat, fényképeket is, ha tudtok. A beszélgetésre a bajnoki meccset megelőzően, pénztárnyitás után kerítenének sort az előcsarnokban.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában