labdarúgás

2019.08.23. 21:23

Az adonyiak szomszédvári rangadót vívnak

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában a második fordulót rendezik ezen a hétvégén.

Gróf András

Fotó: HK

A Viszlo Trans első osztály második körében ma rendezik a Sárosd – Flavus Velence és az Ikarus-Maroshegy – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő összecsapásokat. A forduló vasárnapi párosítása a következő mérkőzésekből áll: Tordas Fész Zrt. – Enying, Lajoskomárom – Bodajk, Főnix-Baracska – Mór, Kisláng-Telmex – Sárbogárd, Ercsi Kinizsi – Martonvásár.

A DUFK csapata a Seregélyest fogadja a Radarban
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A másodosztály Groupama csoportjában minden mérkőzést vasárnap rendeznek. Az idénynyitón megszerzett idegenbeli három pontot követően a baracsiak ezúttal hazai környezetben is bemutatkoznak. Ellenfelük az MPF-Ráckeresztúr gárdája lesz. Nagy meglepetés lenne, ha a házigazdák nem tartanák otthon a három bajnoki pontot, hiszen sokkal erősebb játékoskerettel rendelkeznek, mint a vendégek. Az idegenbeli döntetlennel kezdő DUFK csapata a Seregélyes gárdáját fogadja a Radarban. Az Előszállás együttese ezúttal a Dunaföldvár FC sporttelepén látja vendégül a Sárbogárd második számú csapatát. Az adonyiak szomszédvári rangadót játsszanak.

A körzeti El Clásicón a Pusztaszabolcs-Iváncsa II vendégeként lépnek pályára. Mindkét együttes vereséggel kezdte a szezont, de az előjelek talán adonyi sikert sejtetnek. A hazai diadallal nyitó nagykarácsonyiak pedig Kálozon próbálják meg gyarapítani a pontjaik számát. A második forduló további párosítása a következő: Szabadegyháza – LMSK-Cobra, Aba-Sárvíz – Vajta.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában ma rendezik a Kisapostag Duna – Mezőszilas meccset. A vasárnapi program pedig a következő: Vajta II – Mezőfalva, Nagylók – Lajoskomárom II, Alap – Nagyvenyim, Dég – Sárszentágota, Kulcs – Rácalmás. Szabadnapos: Cece.

A mérkőzések kezdési időpontja 17 óra. Egyedül az Ikarus-Maroshegy – Gárdony-­Agárdi Gyógyfürdő meccs kezdődik 17.30 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában