Háromtusa és svédváltó

2019.06.21. 21:39

Remekeltek a baracsi iskola atlétái Fehérváron

Emlékezetes sikert ért el, és ezzel az Országos Diákolimpiai döntőbe került a Széchenyi Zsigmond Általános Iskola a lány háromtusa- és svédváltócsapata a kis iskolák közötti mezőnyben.

Jankó Árpád

A Székesfehérváron megrendezett atlétikai versenyen a két csapat mellett egyéni futószámban is sikerült döntős helyezést kiharcolni. Árva Gréta a 800 méteres futásban aranyérmes, Csillag Marcell a 600 méteres döntőben ezüstérmes lett. A csapatok mellett ők is képviselhetik Fejér megyét a debreceni országos döntőn. Az iskola fiúcsapata minimális különbséggel szorult a dobogó második fokára.

Együtt a boldog csapat, amely büszke lehet kiemelkedő teljesítményére
Fotó: amatőr felvétel

A svédváltó versenyszámban fél másodperccel maradtak el az országos döntős helyezéstől. A háromtusa egyéni versenyben is több széchenyis diák állhatott dobogóra: Markulinec Jázmin, Kiss Beatrix, Bebesi Dorottya Zsanka elsők lettek, Dankó Tamás pedig ezüstérmet szerzett.

A versenyen a következő lánytanulók szerepeltek:

Árva Gréta, Bebesi Dorottya Zsanka, Kiss Beatrix, Fodor Maja, Markulinec Jázmin, Sidó Jázmin, Virág Jázmin, Nagy Emese.

A fiú csapat tagjai: Kenyér Szabolcs, Makó Nándor, Dankó Tamás, Lénárt Csaba, Tömöri Balázs, Kehi Dominik, Csillag Sándor, Varga Kilián Alex.

A baracsi diákok kiemelkedő eredményeiért rengeteget dolgoztak a következő pedagógusok: Úr Emese, Benkéné Juhász Márta és Gondár Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában