megyei labdarúgás

2019.05.23. 22:51

A venyimiek léphetnek feljebb egy osztályt

Mint korábban megírtuk, óriási küzdelemben végül a Nagyvenyim nyerte meg a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság III. osztályának déli csoportját.

Horváth László

Az élen végig fej fej mellett harcoltak a csapatok. Végül óriási teljesítményt maga mögött hagyva a Nagyvenyim gárdája érdemelte ki az első helyet, és ezzel a magasabb osztályba való feljutás lehetőségét. A huszonkét mérkőzés alatt 16 győzelem, 3 döntetlen, 3 vereség, 84 lőtt gól, 26 kapott gól, gólkülönbség 58, és 51 pont olvasható az együttes neve mellett. Az utolsó forduló lefújását követően kérdeztük Horvát Csabát, a Nagyvenyim edzőjét:

Horváth Csaba edző
Horváth László

– Két évvel ezelőtt az összeomlásból kellett szinte újjáépíteni a csapatot. Tavaly már volt egy dobogós helyezésünk. Innen továbbfejlődve elértük a legmagasabb fokot. Ez óriási dolog, amit természetesen csak összefogással sikerült megvalósítani. Ehhez viszont szükség volt a vezetői háttér, a támogatók, a segítők, az önkormányzat közreműködésére. Nem utolsósorban pedig a legnagyobb érdem a játékosoké, akik hétről hétre jó teljesítményt nyújtottak. Az utolsó mérkőzés is példázza, hogy nem játszottunk igazán jól, de csapatként nagyszerűen szerepeltünk. A következő napok gondolkodása során dől el a jövő. Egyelőre az öröm ideje van, amit megérdemelten használhatnak ki a nagyvenyimi futballisták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában