Junior Final4

2019.05.13. 23:07

A DKKA-sok részvétele a juniorok győzelmében

Jankó Árpád

A Győr győzelmével zárult női Bajnokok Ligája budapesti négyes döntő részeként négy, 19 éven aluli juniorcsapat is megtapasztalhatta, milyen a legjobbak szintjén játszani. A Magyar Kézilabda Szövetség szervezésében Magyarország, Oroszország, Montenegró és Szlovénia lépett pályára a Junior Final4-on a Papp László Budapest Sportarénában. A nyári korosztályos Európa-bajnokságra készülő magyar együttes tizenkét góllal győzte le Montenegrót az elődöntőben, amíg Oroszország tízzel nyert a szlovének ellen.

Mihály Petra volt az egyik kerettag
Fotó: DKKA

A sikerből a Dunaújvárosi Kohász KA két játékosa is kivette a részét, a kapus Csapó Kincső és Mihály Petra, aki két gólt dobott.

A döntőben pedig Golovin Vlagyimir együttese végig vezetve aratott magabiztos győzelmet az orosz csapat ellen, a végére tizenöt gólos előnyt alakított ki, megnyerve ezzel a kétnapos tornát, a bronz­éremnek pedig Montenegró örülhetett, miután két találattal nyert a harmadik helyért vívott mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában