a hibátlan mérlegért

2019.04.28. 08:30

Hazai pályán a Tigrisek ellen

Szabó Szabolcs

Eddig hibátlanul menetel a MAFSZ Divízió I-es bajnokságában a Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapata.

A Bachrathy Kornél által irányított Ezüsthátúak kezdetnek 34–3-ra lépték le a Budapest Wolves második számú csapatát, majd az újonc Dabas Parks futott bele egy izmosabb pofonba Dunaújvárosban: 35–0. Legutóbb pedig a Budapest Eagles gárdáját verték magabiztosan 41–19-re Hegedüsék.

Vasárnap folytatná győzelmi sorozatát a Gorillaz Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Bachrathy szakvezető korábban úgy nyilatkozott lapunknak, az első három találkozó inkább a bajnokság bevezetője lesz, a fontos kérdések pedig majd ezután dőlnek el. A Gorillák szinte már biztosan a rájátszást érő helyen végeznek az alapszakaszban, ám nem mindegy, milyen mérleggel. Éppen ezért is lesz kulcsfontosságú a vasárnap délután 15 órakor a Sport utcában megrendezendő derbi egy korábbi nagy rivális, a vendég Nyíregyháza Tigers ellen.

Bár a Tigrisekkel többször is csatázott a Gorillaz, eddig mindig a nyírségiek örülhettek, tavaly, még a HFL-ben lejátszott rangadón is a Nyíregyháza diadalmaskodott. Tehát: bőven lesz miért visszavágni az újvárosiaknak. Kiélezett, látványos mérkőzésre van kilátás. A Sport utcai műfüves pályán ezúttal hangosítás, szpíker is rendelkezésre áll majd a szurkolók jobb kiszolgálása érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában