Kisvárdára igazol

2019.02.26. 20:04

Dombi a szezon végén távozik

A női kézilabda NB I-ben szereplő Kisvárdánál folytatja a pályafutását Dombi Luca, a Dunaújvárosi Kohász KA játékosa – adta hírül szerdán a kisvárdai klub honlapja, számolt be minderről a Nemzeti Sport.

Gallai Péter

Szoros mérkőzésen, 26-28-as végeredményt játszott a DKKA női kézilabda csapata a Győri ETO ellen Dunaújvárosban március 17én

A 23 esztendős, kétszeres magyar válogatott beálló a klub bejelentése szerint 2019 nyarán csatlakozik új csapatához. Dombi Luca a 2017-es idény kezdete óta a Dunaújvárost erősítette, akkor érkezett Mosonmagyaróvárról. A 2017/2018-as szezonban 29 alkalommal kapott lehetőséget, és 50 góllal segítette a csapatát. A 2018/2019-es szezon eddigi mind a 17 mérkőzésén pályára lépett és azokon 18 gólt szerzett.

„Nagyon várom már a következő évet, bízom benne, hogy erős, eredményes együttes leszünk! Legjobb tudásom szerint igyekszem majd segíteni a csapatot! Új alakulathoz kerülni mindig nagy kihívást és feladatot jelent , de izgatottan várom az előttünk álló munkát és szezont! Szeretnék minél többet fejlődni, tanulni és persze mint minden játékos, szeretnék sok időt a pályán tölteni” – mondta el a bejelentéskor Dombi Luca.

Vezető képünk archív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában