röplabda

2019.01.07. 22:57

Három együttes is pályára lépett

Mozgalmas hétvégéje volt a DSE Röplabda Akadémia játékosainak, hiszen szombaton egyszerre lépett idegenben pályára a két NB II-es együttes, az U 13-as leányok pedig hazai rendezésű bajnoki fordulón vettek részt.

Gróf András

Az NB II közép csoportjában szereplő U 21-es korosztály a sereghajtó Kistext vendégeként magabiztos játékkal diadalmaskodott.

Kistext – DSE Röplabda Akadémia

0:3 (-17, -19, -23)

DSE Röplabda Akadémia: Balázs B., Tomanóczy B., Laczi, Iván B., Csizmadia, Tajti, Iván G., Mihucz, Móró, Sárközi, Matyiák. Vezetőedző: Szabó Gábor.

Az NB II nyugati csoportjában vitézkedő gárdában a tehetséges fiatalok mellett a nagy öregek is pályára léptek. A dunaújvárosiak szoros csatában vereséget szenvedtek a SZESE otthonában, de ennek ellenére dicséret illeti a játékosokat, hiszen mindent megtettek a sikerért.

SZESE Győr – DSE Röplabda Akadémia

3:1 (21, -22, 19, 28)

DSE Röplabda Akadémia: Tomanóczy T., Engyel, Kövessy, Ambrus, Amdegha, Juhász B., Pukánszky, Lombos, Bartal. Vezetőedző: Bartal Gergely.

Engyel László, a Dunaferr szakosztályvezetője is játszott
Fotó: DSERA

Az U 13-as lányok bajnoki fordulójának a Dózsa György Általános Iskola adott otthont. A DSE együttese az A csoportban a Kalocsa (1:2), a Pécs (3:0) és a Kaposvár (3:0) csapatával játszott. Ezzel második helyen végeztek, így a másik csoport győztesével, a Tatabányával játszották az elődöntőt, ahol 2:0-s vereséget szenvedtek. A bronzmeccsen újra a Kalocsa volt az ellenfél, amely ismét felülmúlta az újvárosiakat.

A tornán a DSE Röplabda Akadémia legjobb játékosa Váradi Arabella lett. A csapat tagjai: Simon Réka, Tomanóczy Eszter, Váradi Arabella, Pász Rebeka, Csizmadia Maja, Gurits Anna, Tóth Hajnalka, Kotaszek Rebeka, Pajos Alexa. Edző: Johan József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában