játékkal emlékeznek

2019.01.25. 08:04

Emléktornát rendez a DAC együttese

Gallai Péter

Gutenkunst Anna és Árva Csaba emlékére szervezik a vasárnapi tornát a Dunaújvárosi Sportcsarnokban Fotó: ZsE

A Dunaújvárosi AC Fejér megyei bajnokságban szereplő női kézilabdacsapata vasárnap 9 órától hagyományos emléktornáját rendezi meg a sportcsarnokban. A 10. alkalommal megrendezett eseményen a 2009 decemberében tragikus hirtelenséggel elhunyt Gutenkunst Annára, a DAC egykori játékosára, és a 2012 januárjában elhunyt Árva Csabára, a DAC volt edzőjére emlékeznek. A tornán a ­DKKA, a Martonvásári KSE és a Dunaújvárosi AC Fe­jér megyei bajnokságban szereplő csapatai vesznek részt. Ezenkívül lesz egy utánpótlás-mérkőzés is, ahol a DKKA serdülő és a Dunaújvárosi AC ifi együttesei küzdenek meg egymással versenyen kívül.

A program, 8.50: megnyitó és rövid megemlékezés. 9 óra: DAC – DKKA, 10.30 óra: DKKA – Martonvásári KSE, 12 óra: DAC ifi – DKKA serdülő (versenyen kívüli ifi mérkőzés), 13.30 óra: DAC – Martonvásári KSE, 14.45 óra: eredményhirdetés. A belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában