jól teljesítettek

2019.01.17. 22:19

Egy tanulságos bronzérem

Január 13-án Kiskőrösön rendezték meg az első Biácsi Sándor-emléktornát U 14 csapatok számára.

Gróf András

A DPASE fiataljai is meghívást kaptak a megmérettetésre. Csoportjukban két győzelemmel és egy vereséggel a második helyen végeztek, ezzel bejutottunk az elődöntőbe. Ott a Baja csapatával egy nagyszerű mérkőzést játszottak, de egyik gárda sem tudott gólt szerezni. Sajnos a büntetőket a bajai fiatalok lőtték pontosabban, így ők jutottak a döntőbe.

A 3. helyért a Kiskőrös csapatát verték Éliás tanítványai
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A dunaújvárosiak a 3. helyért a Kiskőrös csapatával találkoztak, amelyet magabiztosan 2–0-ra vertek, ezzel megszerezték a bronzérmet. Éliás Zsolt szakvezető a torna után elmondta, egész nap jól, fegyelmezetten játszott a csapata. Mint kiemelte, csak egy pici hiányzott a még jobb szerepléshez, de nem volt elégedetlen, hiszen elmondása szerint sok mindent visszakapott abból, amit kért. Viszont meg kell tanulniuk ezeknek a gyerekeknek is „nyerni”, mert ez még nincs benne a srácokban.

Remélhetően ezen értékes tapasztalatokat hasznosítják majd a jövőben a tehetséges dunaújvárosi fiatal labdarúgó palánták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában