röplabda

2018.10.25. 18:55

Reális esélyekkel a pénteki visszavágón

A röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján ma 19 órakor a Dunaújváros Sportcsarnokban a Debrecen együttesét látja vendégül a Dunaferr csapata.

Gróf András

Fotó: archív - illusztráció

A hajdúsági megyeszékhelyen lejátszott első találkozón remekül helyt állt a dunaújvárosi együttes, hiszen szoros csatában szenvedett 3:2-es vereséget, így jó eséllyel várhatják a páros csata visszavágóját. A gárda vezetőedzője, Tomanóczy Tibor természetesen bizakodva várja a rendkívül fontos összecsapást.

– A bajnokságban a kezdeti nehézségek után meccsről meccsre jobban játszunk.

A debreceniekkel vívott bajnokin sima vereséget szenvedtünk, de akkor felforgatott csapattal léptünk pályára. A kupameccsen viszont már volt tartása a gárdának, így reális esély van a továbbjutásra. Remélem, a visszavágóra is megmarad ez a pozitív hozzáállás. Fontos lesz a jó fogadás, a támadó jellegű nyitás, az agresszív támadójáték. Ellenkező esetben a rutinosabb ellenfél kerekedhet felül. Remélem, ezúttal már a tervezett csapattal tudunk kiállni, bár Hatvany Zsolt sérülése gondot jelent. A legfontosabb, hogy felszabadultan játsszunk, hiszen mindenképpen szeretnénk a következő fordulóba kerülni. Fiatal játékosainknak a fejlődésük érdekében minden egyes tétmérkőzésre szükségük van.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában