Keretátalakítás

2024.05.14. 21:17

Távozók az Acélbikáktól

A jégkorong-szezon klub- és válogatott szinten is véget ért a közelmúltban Magyarországon.

Agárdy Csaba

A csapatvezetők azonban már a következő idényre próbálják a játékoskereteket kialakítani. Nincs ez másképp a Dunaújvárosi Acélbikáknál (DAB) sem. A klub ma este az alábbi közleményt adta ki.

„Zajlik az élet csapatunk körül. Új edzői stábunk megkezdte a játékosok szerződése körüli teendőket. Ami már biztos, hogy a külföldi játékosaink szerződésük lejárta után, mind elhagyták Dunaújvárost, illetve

 az is bizonyossá vált, hogy Szalma Zsolt, Varga Arnold, Léránt René, Kovács Dávid, Pinczés Olivér, Strenk Olivér, Károly Róbert Nikolász és Marosi Máté nem tart velünk a következő, 2024/25-ös szezonra.

 Köszönünk Nekik mindent, amit az elmúlt esztendőkben klubunkért tettek és további pályafutásukhoz nagyon sok sikert kívánunk.

Az új keret kialakítása, a tárgyalások, valamint a további egyeztetések pedig folyamatban vannak, így hamarosan már az új érkezők neveivel jelentkezhetünk.”



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában