Helyi sport

2018.10.14. 21:31

Kiütötték a Honvédot, Menczinger játszhatott

A Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdázói a bajnokság harmadik fordulójában gólzáporos győzelmet arattak a Budapesti Honvéd ellen.

Gallai Péter

BHSE – DUE-Maarsk

4–27 (1–8, 0–8, 2–4, 1–7)

DUE-Maarsk: Kiss – Menczinger 2, Gurisatti 5, Horváth 3, Garda 2, Vályi V. 5, Ziegler. Csere: Aarts (kapus), Mahieu 3, Brezovszki 2, Lara L. 4, Szabó, Sajben. Vezetőedző: Mihók Attila.

Ezen a mérkőzésen végre játszhatott az egy év olaszországi légióskodás után visszatérő Menczinger Kata, akinek papírjait a LEN eddig nem állította ki. Mondjuk ez nem az a találkozó volt, ahol nélküle bajban lett volna a csapat, de megnyugtató, hogy végre rendeződött az ügye. Magáról a mérkőzésről nagyon sokat nem kell beszélni, hiszen a lehengerlő dunaújvárosi kezdéssel gyorsan pontot is tettek a lányok a győztes kilétére, a félidei 16–1-es vezetésük önmagáért beszélt.

Menczinger Kata ezen a találkozón már játszhatott
Fotó: MVLSZ

– Külön nem készültünk a meccsre, szerintem az a négy kapott találat is elkerülhető lett volna, akadt pár hibánk. Persze ezeken gyorsan túllépve lefordultunk és sorra lőttük a gólokat. Ez a meccs jó felkészülésnek számított a legközelebbi, ZF-Eger elleni szombati bajnokinkra – mondta Sajben Nikolett.

A forduló további eredményei: Tatabánya – BVSC 2–15, Eger – Telekom 5–6, Szeged SZTE – UVSE 3–20.GP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában