női jégkorong

2018.10.15. 20:54

Angyali győzelem

Az U 25-ös női jégkorongbajnokságban szombaton este a dunaújvárosi jégcsarnokban az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia gárdáját fogadta a házigazda Angels NJSE.

Szabó Szabolcs

Fotó: Pixabay

A találkozó kiegyenlített küzdelmet hozott. Az első harmad nem hozott gólt, a második és harmadik játékrészben azonban a hazaiak Tóth Boglárka és Olajos Réka találatainak köszönhetően megnyerték a meccset. A női mezőnyben is presztízscsatának számító derbit kapott, gól nélkül hozta le az újvárosiak hálóőre, Puchmann Petra.

Az Angyalok jelenleg négy fordulón vannak túl a pontvadászatban. Három győzelemmel és egy vereséggel a második helyet foglalják

el a százszázalékos ferencvárosiak mögött, igaz a harmadik helyen álló Óbuda Hockey Academy Girls csapatának is 9 pontja van.

Az Angels legközelebb október 18-án korcsolyázik jégre, szintén hazai környezetben, az ellenfél a KMH Budapest gárdája lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában