kemény meccs jön szekszárdon

2018.08.09. 21:54

Tolnában gyarapítaná pontjait a DPASE csapata

Az NB IIIas labdarúgó-bajnokság Közép csoportjának második fordulójában, szombaton 17 órakor a Szekszárdi UFC vendégeként lép pályára a Dunaújváros PASE együttese.

Gróf András

A pécsiek elleni győzelem után szombaton Szekszárdon bizonyíthat Dobos Barna együttese Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaúvjárosi Hírlap

A nyáron több új labdarúgót igazoló újvárosi alakulat egygólos hazai sikerrel kezdte a szezont. Egy küzdelmes találkozón gyűrték le az utolsó pillanatban összeállt Pécsi MFC gárdáját. A gólhelyzetek alapján nagyobb különbségű is lehetett volna a győzelem, de a kapu előtti lehetőségeket rendre elpuskázták a hazaiak, így a hosszabbítás percei izgalmasan alakultak. A holnapi mérkőzésen biztos, hogy sokkal precízebb játékra lesz szükség, mivel a hazaiak szeretnék feledtetni a rosszul sikerült idénynyitót. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján biztos, hogy kőkemény találkozó vár a DPASE együttesére.

A tolnaiak az első fordulóban háromgólos vereséget szenvedtek Kozármislenyben

A Szekszárdi UFC keretében is történtek változások a nyári átigazolási időszakban. A tavalyi nyolcadik helyezett együttesből távozott: Kozics Barnabás (SZEOL SC), Kovács Dávid (abbahagyta), Preininger Patrik, Dallos Máté (mindkettő Bonyhád). A távozók pótlására érkezett: Dombi Gergő (Haladás VSE), Steinbach Máté (Paksi FC II), Dudás Dániel (Szentlőrinc SE). A szekszárdiak idegenbeli vereséggel kezdték a 2018/2019- es bajnoki esztendőt. A nyáron alaposan megerősödött Kozármisleny FC otthonában kaptak ki 3–0-ra, így egy fordulót követően hármas holtversenyben a bajnoki tabella utolsó helyén szerénykednek.

A pécsiek elleni győzelem után szombaton Szekszárdon bizonyíthat Dobos Barna együttese
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaúvjárosi Hírlap

A szombati összecsapást Barna Gábor vezeti, akinek munkáját asszisztensként Vörös Dániel és Rózsás Rita segíti majd. A forduló további mérkőzései: Taksony SE–Hódmezővásárhelyi FC, Rákosmente KSE–Kozármisleny FC, Pécsi MFC–Szeged-Grosics Akadémia, Makó FC–Iváncsa KSE, FC Dabas–Kecskeméti TE, Bp. Honvéd-MFS II–SZEOL SC, Szentlőrinc SE–Paksi FC II. A harmadosztályú bajnokság lebonyolításával kapcsolatban fontos döntés született. A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága főtitkári utasítás alapján szeptember 1-től (5–30. fordulók) a 2018/2019-es NB III-as nagypályás labdarúgó- bajnokság szombatra kiírt mérkőzéseit egységesen vasárnapra helyezte át.

Címkék#dpase#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában