megszerettetni a fiatalokkal

2018.08.09. 21:49

Mátraházán edzőtáboroznak Dunaújváros tollaslabdázói

Augusztus 6. és 11. között Mátraházán edzőtáborozik tizenöt sportolóval a Danubius KSE tollaslabda- szakosztálya a Nemzeti Sportközpontban. A feltételek ideálisak a résztvevőknek: sportcsarnok, konditerem, futópálya, magaslati levegő segíti a mindennapos edzéseket.

Futópálya és magaslati levegő – minden feltétel adott a tollaslabdázók edzőtáborozásához Fotó: Danubius

A mostani edzőtáborunk célja az egyesületünkhöz csatlakozott gyerekeknél a sportág megszerettetése, ezzel együtt az alaptechnika elsajátítása – tájékoztatta lapunkat Jakab János, a Danubius KSE edzője. – A már gyakorló versenyzőinknél pedig a cél a minél jobb felkészülés a 2018/2019-es versenyszezonra.

Futópálya és magaslati levegő – minden feltétel adott a tollaslabdázók
edzőtáborozásához Fotó: Danubius

Nagy örömünkre az edzőtábort megtisztelte látogatásával Cserni János 29-szeres magyar bajnok, akit legendaként tartanak számon a magyar tollaslabda-sportágban. – Az edzéseken kívül nagy hangsúlyt fordítanak a szabadidő közös, s egyben tartalmas eltöltésére, ennek keretében megnézték a Naphimnusz Parkot, valamint túráztak a Kékes-tetőre – mondta Jakab János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában