magyarkupa, fejér megyei kupa

2018.08.10. 21:04

Kemény meccseken dőlhet el a továbbjutás

Ezen a hétvégén a labdarúgó-magyarkupa és a Fejér megyei kupa második fordulóját rendezik, amely utolsó felkészülési állomás a jövő héten kezdődő 2018/2019. évi bajnoki szezon előtt.

Gróf András

Remélhetően a mezőfalviak is szeretnék, hogy csapatuk tovább meneteljen Fotó: Zsedrovits Enikő / DH

A magyar kupában mindkét körzetünkhöz tartozó együttes sikerrel vette az első kört, és a második fordulóban sem esélytelenként lépnek majd pályára a vasárnap 17 órakor kezdődő hazai összecsapá­sokon.

A papírforma alapján talán könnyebb dolga van a Mezőfalva gárdájának, amely a Lajoskomárom együttesét fogadja. A vendégek az első fordulóban kiemeltek voltak, hiszen tavaly felkerültek az országos főtáblára. Azóta azonban sok minden történt Lajoskomáromban, hiszen távozott Miskovicz Bálint edző és több meghatározó játékos is.

A nyáron jól igazoló mezőfalviak az előző körben meggyőző játékkal verték az Enyinget, így önbizalommal várhatják a mostani összecsapást. Nehezebb dolga lesz a Sárosdon büntetőkkel diadalmaskodó Baracs gárdájának, hiszen ellenfelük a jó erőkből álló Sárbogárd lesz. A sárbogárdiak is kiemeltek voltak az első fordulóban, így nem lehet tudni, hogy milyen formában vannak.

A második forduló további mérkőzései: Ikarus-Maroshegy–Kisláng-Telmex (aug. 11. 9.30 óra, Főnix–Mór (aug. 11. 17.30 óra), Tordas–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (aug. 12. 17 óra), Ercsi Kinizsi–Bicske (aug. 12. 17 óra).

Remélhetően a mezőfalviak is szeretnék, hogy csapatuk tovább meneteljen Fotó: Zsedrovits Enikő / DH

A Fejér megyei kupa második fordulójának egyik slágermérkőzése a vasárnap 17 órakor kezdődő Pusztaszabolcs–Adony szomszédvári rangadó lesz. Ugyanebben az időben rendezik a Nagyvenyim–Perkáta-találkozót. A DUFK–Nagykarácsony-mérkőzést viszont augusztus 16-án 19 órára halasztották.

Minden labdát meg kell majd becsülniük a vendéglátóknak Fotó: ZsE / DH

A második forduló további mérkőzései: Mány–Herceghalom, Pátka–Szár, Pázmánd–MPF-Ráckeresztúr, Pákozd–Kápolnásnyék, Söréd–Pusztavám, Sárkeresztes–Szabadegyháza, Csór–Kőszárhegy, Sárszentmihály–Szabadbattyán, Dég–Káloz, Alap–Vajta (aug. 12. 17 óra), Videoton Baráti Kör–Bakonycsernye (aug. 12. 18 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában