A Dunabiztos megnehezítette a győztes dolgát

2018.08.28. 20:48

A Karmacsi nyerte meg a szuperkupát

Hétfőn este a vidámpark területén található kis műfüves pályán már ötödik alkalommal rendezték meg a városi szuperkupát, amelyen a 2017/2018. évi kispályás labdarúgó-bajnokság Acerbis csoportjának első helyezettje, a Karmacsi Autó együttese, valamint a XVI. Dunaújváros Kupa győztese, a Dunabiztos-Micro gárdája lépett pályára.

Gróf András

Karmacsi Autó– Dunabiztos Micro 2-1 (0-1)

Vezette: Szűcs Zoltán, Dudás Péter.

A Karmacsi Autó nevezett játékosai: Gaál Levente– Szili Szabolcs, Nagy Márk, Kuti András, Varga Krisztián, Kővári László, Aradi Csaba, Szalánczi Gergő, Márki Dénes.

A Dunabiztos Micro nevezett játékosai: Hruby Tamás – Oroszi László, Balogh Péter, Biró Bence, Schrancz László, Velez Donát, Martin Krisztián, Hatvany Attila, Molnár Tamás, Schőn Róbert, Sarok Norbert.

A piros mezes Karmacsi sorozatban harmadszor hódította el a trófeát Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az összecsapás esélyese a tavalyi bajnokságot százszázalékos teljesítménnyel megnyerő Karmacsi Autó gárdája volt, de a kupagyőztes Dunabiztos Micro szervezett játékkal meglepte a bajnokot. A tizenharmadik percben Schőn Róbert találatával a vezetést is megszerezte a Dunabiztos Micro (0-1), amelyet sikerült is megőriznie az első félidő lefújásáig. A második játékrész elején magasabb sebességi fokozatra kapcsolt a Karmacsi Autó, aminek eredményeként a huszonkilencedik percben egy szerencsésnek mondható Aradi Csaba találattal egyenlítettek is (1-1). A folytatásban a regnáló bajnok sok helyzetet dolgozott ki, de azok rendre kimaradtak. Ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy a Dunabiztos Micro hálóőre remekül teljesített a kapuban. A harminchetedik percben azonban Kuti András a hálóba talált, amivel kialakította a végeredményt (2-1). Ezzel a győzelemmel a Karmacsi Autó együttese sorozatban harmadik alkalommal hódította el a dunaújvárosi szuperkupát. A győztes együttes szakvezetője, Éliás Zsolt a következőképpen értékelte a kupasikert. – Egy nagyon jól felkészített csapat ellen játszottunk, amely fegyelmezett teljesítményével alaposan megnehezítette a dolgunkat. Ezzel együtt nekünk több helyzetünk volt, ami alapján egy góllal mindenféleképpen jobbal voltunk. Örülök, hogy kupagyőzelemmel kezdtünk az új szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában