emlékezetes pofonok

2018.07.01. 20:49

Izgalom és harc a legjavából – Nemzetek Csatája a Dózsa téren

A feltörekvő tehetségek mellett ezúttal is sikerült igazi nagy neveket idecsábítani a szombaton rendezett Nemzetek Csatájára. Emlékezetes pofonok, kőkemény küzdelmek.

Szabó Szabolcs

A címmérkőzést az ugandai Odoch Ronald nyerte Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A hivatalos programhoz képest némileg csúszott a meccsdömping, amelyre ezúttal is több százan voltak kíváncsiak a Dózsa téren. Az immáron negyedik alkalommal jelentkező Nemzetek Csatájára ezúttal Ausztriából, Boszniából, Ugandából, Romániából, Litvániából, Angliából is érkeztek küzdősportolók.

A címmérkőzést az ugandai Odoch Ronald nyerte Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A felvezető és bemutató mérkőzések után az esti órákban futószalagon érkeztek a szurkolók által is nagyon várt csaták. E helyen most két, talán a legizgalmasabb derbiket foglalnánk össze.

 

A Rozman Team színeiben versenyző kick-boxvilágbajnoki címvédő ugandai Patricia Apolot látványos meccsen győzte le bosnyák ellenfelét Teodora Vidicet, majd a főmérkőzésen, egy igazi pörgős, fordulatos összecsapáson a szintén ugandai (Team Rozman) Odoch Ronald begyűjtötte a World Kickboxing Federation (WKF) profi nemzetközi címét a román Radu Mihai Gabriel ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában