ügyességi verseny

2018.06.21. 19:44

Eszkimó-indián játékokon a Dunaferres növendékek

A napokban nemcsak a felnőtt versenyzőkre várt komoly kihívás, a Dunaferr SE legfiatalabb kajak-kenusai is rajthoz álltak az eszkimó- indián játékok nagykanizsai fordulójában.

Gallai Péter

Az eszkimó-indián játékoknak már régi hagyománya van, ez tulajdonképpen a legkisebbek ügyességi versenye. Idén bekerült a programba a 8-9 évesek technikai versenye, vagyis evezése. A 10-12 éveseknek négy gyakorlatot kellett megcsinálniuk. A kislabdával célba dobás és húzódzkodás után áteveztek a túloldalra, futottak 1500 métert, majd még két kilométert lapátoltak.

A dunaújvárosi fiatalok remekül helytálltak Fotó: Dunaferr SE

Az eseményen a legkisebbeknél, a 2010-ben és 2009-ben születetteknél nem hirdettek győztest, nem volt sorrend, a Dunaferr SE-től itt indult Egei Bence és Katona Sára. Kovács Boglárka a 2008-as korosztályú lányoknál ötödik lett, Mohács Karolina ebben a futamban versenyezve teljesítette a távot. Kobzos Keán a 2008-as évjáratú fiúknál a hetedik helyen végzett. Katona Benedek a 2006-os fiúknál a tizedik helyen ért be a célba, ebben a futamban még Tóth Norbert is dicséretesen helytállt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában