Gólokban és meglepetésekben bő

2018.05.01. 20:45

Több váratlan eredmény is született a megyei bajnokságban

Április 28-án, szombaton két mérkőzést is játszottak a Viszló Trans I. osztályban. Baracs alól 9 gólos vereséggel kiszaladt a talaj Sárosdon. Ercsiben a tavaszi fordulókra megerősödött Lajoskomárom maradt alul óriási küzdelemben egy góllal. Április 29-én, vasárnap rendezték a forduló többi mérkőzését.

DH

Fotó: archív

Az élmezőnyben Ikarus-Maroshegy helyet váltott Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapatával. A tópartiak 6:1-es győzelemmel és jobb gólaránynyal vették át a vezetést.

A 21. fordulóban több váratlan eredmény született. Sárosd, Gárdony és Mór is alaposan megszórta találattal ellenfeleit. Mindegyikük 5 gól fölött rúgott. Óriási csatát vívott Ercsi otthon Lajoskomárommal. Mivel a múlt héten

Lajoskomárom 3–0-ra megverte a listavezető Ikarust, ezért a feljövőben lévő együttessel szemben jó eredmény az egygólos győzelem – értékelte a meccset Gróf András az Ercsi Kinizsi edzője.

Ikarus-Maroshegy viszont mély hullámvölgybe süllyedt. Gyakorlatilag a bicskei első félidős kudarc után indult meg a lejtőn az együttes. A rossz szériához hiányzások, sérülések és a szerencse elpártolása is kellett. Az Ikarus eredetileg az élmezőny első felét tűzte ki célul idénykezdéskor. A hullámvölgy ellenére bíznak a dobogós szereplésben – mondta lapunknak Mezővári András. Gárdonyi részről Balogh Balázs nyilatkozott a csapatról. Elmondása szerint fizikailag és technikailag is kitűnő formában vannak. Jó az edzéslátogatás. Az őszi indulásnál még nem gondoltak a bajnokság megnyerésére, de ha úgy alakul, megteremtik a feltételeket az NB III-ban való szerepléshez. Addig még azonban koncentrálni kell a hátralévő öt fordulóra, melyben például Lajoskomárom is megakaszthatja a gárdonyi szekeret – zárta a rövid interjút Balogh Balázs.

Mezőfalva osztozott Tordassal a pontokon. Pirosban a mezőfalvi Bartus őrizte a tordasi Csányit Fotó: DH

Nagy volt a tétje a Mezőfalva–Tordas találkozónak is, mivel hazai győzelem esetén Mezőfalva kettőt léphetett volna előre. Az 1:1-es pontosztozkodás azonban csak Tordasnak hozott pozícióváltást, eggyel feljebb, Lajoskomáromot megelőzve. A mérkőzésen az első félidőben inkább a hazai csapat akarata érvényesült.

A pályán történtekről Masinak László mezőfalvi edző adott tájékoztatást.

– Jól játszottunk, volt hat-hét helyzetünk, amiből két-három ziccer kimaradt. Az ellenfélnek szinte helyzete sem akadt. Tordas az idén idegenben Bicskén kikapott, az Ikarusnál ikszelt, Móron győzött, tehát nem számítottam rá, hogy ilyen fölényben játszunk ellenük. Nem volt szerencsénk, illetve nem tudtuk góllal befejezni a támadásainkat – értékelte a mérkőzést Masinka László. Mezőfalva.

Játékvezető Pekkert Bálint. Asszisztensek: Czagány Zoltán és Dolmány Tamás.

Mezőfalva: Antal – Balázs – Szabó – Oroszi – Móricz – Sági J. – Kovács – Sági R. – Mekota – Bozoki – Bartus.

Cserék: Hercsik – Boros – Masinka – Németh.

Tordas: Szabó – Kerényi – Udvaros – Varga – Balassa – Kőszegi – Fridrich – Szabó – Berki – Csányi – Pongrácz.

Cserék: Farkas – Szmok – Kiss – Hermann.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában