Zsebibaba

2024.05.01. 14:00

A DKSE legkisebb tornászainak remeklése az országos versenyen

A felnőtt tornászok mellett áprilisban a legkisebbek számára is komoly megmérettetés következett, a szövetség által a fővárosban rendezett Zsebibaba csapatbajnokság első fordulója.

Gallai Péter

A III. korcsoportban Garai Lili, Tóth-Pál Réka, Trenka Janka, Neuvirt Lara, Kutrovácz Lilla, Hajdu Olívia szerzett második helyet az országos versenyen

Fotó: DKSE

A verseny eredményét Budapest-vidék bontásban értékelték. A népes mezőnyben a Dunaújvárosi KSE két korosztályban volt érdekelt. 

A III-asban a Garai Lili, Tóth-Pál Réka, Trenka Janka, Neuvirt Lara, Kutrovácz Lilla, Hajdu Olívia összeállítú együttes indult, s végül az egri Esterházy TC mögött a második helyen végeztek. A győztes összpontszáma 137,500 volt, a DKSE 132,650, a harmadik Galaxis TF SE 131-et gyűjtött.

A II. korcsoportban Farkas Viktória, Garas Fruzsina, Klein Zina, Kálmán Szofia végzett a csapatok között második helyen
Fotó: DKSE

A II.korcsoportban is nagyon ügyesen szerepeltek a lánykák, végül Farkas Viktória, Garas Fruzsina, Klein Zina, valamint Kálmán Szofia nyakába is ezüstérmet akasztottak. Itt az élen a Győr végzett 35,5 ponttal, a dunaújvárosi csapat 34,75-öt kapott, a dobogóra a Veszprém A jelű együttese fért fel 33,85 pontjával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában