A diákok királylányával

2024.05.01. 13:00

A Hild iskola a mosoly nagykövete lett

A mosoly a legegyszerűbb módja annak, hogy az emberek hidat építsenek egymás között és utat találjanak a párbeszédre- ez a mottó vezérelte a Fiatalok az Emberi Jogokért Magyarország nevű szervezetet abban, hogy ,,Adj egy mosolyt ajándékba” címmel országos kreatív pályázatot hirdessenek.

Molnár Emese

Forrás: Az iskola Facebook oldala

A felhívásra a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum - Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola is jelentkezett. Mint arról a középiskola beszámolt, a program lehetőséget adott arra, hogy a témán elgondolkodva, kreatívan alkothassanak. Olyan jól sikerült ez, hogy a Hild is a mosoly nagykövete lett a szakiskolás 2/10/3 osztály jóvoltából, akik „A mosolyát megtaláló királylány” című népmesével pályáztak az országos felhívásra. A díjátadó gálát április 20-án rendezték meg Budapesten, ahol bemutatták a színvonalas pályamunkákat, majd az elismerések kiosztása után énekeltek is közösen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában