a negyedik pozíció megtartása a cél

2018.05.04. 21:45

A Dabas ellen meccsel a DPASE

Dunaújváros a NB III Közép csoportjában szereplő Dunaújváros PASE labdarúgócsapata ma az FC Dabas ellen megszerezheti első tavaszi hazai győzelmét. Az összecsapás ma 19 órakor kezdődik a Dunaújváros Stadionban.

Gróf András

A tavaszi idényben eddig nem jött össze a hazai győzelem a DPASE labdarúgóinak, de szombaton javíthatnak Fotó: ZsE/DH

Az újvárosiak eddigi négy hazai pályán lejátszott tavaszi találkozón csupán két pontot szereztek.

A Szentlőrinc és a Makó ellen játszottak döntetlent, amíg az Iváncsa és a Tiszakécske elleni rangadókat elvesztette. Az FC Dabas együttese sem ígérkezik könnyű házi feladatnak, hiszen a vendégeket csupán egy hellyel előzik meg a házigazdák a bajnoki tabellán. Igaz, pontszámban hat egység az újvárosiak előnye. Egy esetleges hazai siker tulajdonképpen azt jelentené, hogy Csehi Tamásék a negyedik helynél rosszabb pozícióban nem zárhatnák a bajnokságot.

A tavaszi idényben eddig nem jött össze a hazai győzelem a DPASE
labdarúgóinak, de szombaton javíthatnak Fotó: ZsE/DH

A két csapat őszi meccsén idegenben 3–2-es vereséget szenvedett a DPASE együttese, tehát van miért visszavágni. A dabasiak a Rákosmente KSE elleni hazai győzelemmel hangolódtak a mai mérkőzésre, a hazaiak pedig a Mórahalom VSE otthonában diadalmaskodtak, így két jó formában lévő csapat találkozik ma este egymással.

A DPASE a korábbiakhoz hasonlóan holnap is számít lelkes szurkolótáborának buzdítására, hogy begyűjtsék itthon a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában