A DAC ismét győzött

2018.02.26. 22:19

A Duna-Pent tisztes eredményt ért el

A nagy­ üzem már beindult az NB II-es és az alacsonyabb osztályú kézilabda-bajnokságokban.

Jankó Árpád

Gólhelyzetben – újvárosi házi rangadót hozott a DKKA II. és a Dunapent gólgazdag csatája Fotó: ZsE

A legutóbbi fordulóban a következő eredmények születtek az alacsonyabb osztályú kézilabda-sorozatban. Az NB II-ben a DKKA U21 továbbra is az első helyen áll a tabellán, és ezúttal a Duna-Pent csapatával játszott. A D. Kohász 37-27-re nyert. Az ifjúságiak eredménye: DKKA II – Duna-Pent 41-22. A Duna-Pent edzője már a mérkőzés előtt nyilatkozta, hogy a tisztes helytállás lesz a cél a sokkal erősebb, gyorsabb csapattal szemben. – Ezt teljesítettük is, amíg bírtuk erővel a Kohász fiataljai ellen. Annak örülök, hogy a csapatom nem adta fel. Ez a mérkőzés jó fejlődési lehetőség volt számunkra – nyilatkozta Zubai Gábor. A Duna-Pent legközelebb az utolsó helyen álló Kaposvárhoz utazik.

Gólhelyzetben – újvárosi házi rangadót hozott a DKKA II. és a Dunapent
gólgazdag csatája
Fotó: ZsE

Az NB II-es férfibajnokságban a DAC a Holler csapatával játszott itthon. A dunaújvárosiak 34-30-ra győztek. Az alacsony termetű dunaújvárosi játékosok gyorsan, fürgén, dinamikusan kézilabdáztak. A megsérült Takács Ádámot Csermák Martin kiválóan helyettesítette. Borsos Roland és Márfi Ákos is jó teljesítményt nyújtott. A nyitott védekezéssel távol tartották a Holler nagy lövőit a dacos fiúk. A fiatal dunaújvárosi együttes (hárman távoztak el a csapatból a közelmúltban) a két mérkőzésen szívvel-lélekkel játszott, nagyot küzdött. A DAC juniorjai is nyertek. A felnőtt és a junior gárda is negyedik a tabellán áll. Férfi, ifi: DAC – Holler 37-19.

Női ifjúsági I. osztály: 3. helyen a DKKA. A Kohász egy góllal, 26-25-re legyőzte a NEKA II csapatát. A DKKA: Nagy Zsuzsa 9, Mihály Petra 5, Jovovic 4, Takács Cecilia 3, Kanyó Viktória 1, Penzer Kata, Keringer Klaudia, Braun Csenge 4, Glofák Eszter, Husti Hanna, Gengeliczky Lili, Németh Kata, Csapó Kincső és Vártok Ramóna kapusok.

Leány, serdülő I. o. Nyugat. csoport 3. DKKA NKFT. DKKA – KSI 29-20. Leány, serdülő III. o. Dél-nyugat. 1. DKKA III., 2. DKKA II., 10. Duna-Pent. DKKA II – Duna-Pent 35-12, Baja – DKKA III. 3-44. (A dunaújvárosi Kecskés Noémi az első a góllövőlistán.) JÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában