futsal

2018.02.12. 21:57

Gólzáporos győzelmet arattak hétfőn az Aramis ellen

A futsal NB I alapszakaszának tizennegyedik fordulójában tegnap este az Aramis SE gárdáját látta vendégül a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

Dunaferr-DUE-Renalpin–Aramis SE 10–1 (7–1)

Dunaújváros Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Zimonyi Péter, Borbás Bottyán Aurél (Márkus András).

Dunaferr-DUE-Renalpin: Rigó – Németh P., Pál P., Fekete R., Hosszú Á. Csere: Cseresnyés, Reveland, Horváth N., Schrancz B., Bartha R., Fridrich, Varga Cs., Csányi D. Vezetőedző: Takó Csaba.

Aramis SE: Soós – Sámson, Póta, Sivák, Boznánszky. Csere: Kulcsár G., Lak, Roni, Frankovszky, Cseri, Frank, Bognár B. Vezetőedző: Frank Tamás.

Remekül kezdődött a találkozó az újvárosiak számára, hiszen már az első percben megszerezték a vezetést. Pál Patrik, Németh Péter, Fekete Róbert összjátékot követően az utóbbi talált a kapuba (1–0). A negyedik percben Fekete Róbert közelről kétgólosra növelte az előnyt (2–0). Két perccel később Fekete lövése Cseriről vágódott az Aramis SE kapujába (3–0). Még ugyanebben a minutumban Horváth Norbert tíz méterről talált a vendégek kapujába (400). A nyolcadik percben Hosszú Ádám átadását Fridrich Dávid értékesítette (5–0). A játékrész közepén egy eladott labdát követően Bognár Bence kozmetikázta az eredményt (5–1). Néhány másodperc múlva Pá Patrik visszaállította az ötgólos különbséget (6–1). A tizenkettedik percben Cseri lövését hárította Rigó, a másik oldalon viszont Fridrich betalált (7–1). A félidő hajrájában mindkét kapu előtt adódott gólszerzési lehetőség, de az eredmény a szünetig már nem változott. A fordulást követően három percet kellett várni az újabb gólra. Pál Patrik bombájával már hétgólosra nőtt a hazaiak előnye (8–1). A huszonhetedik percben Fekete lövésébe Schrancz Balázs tette bele gólt érően a lábát (9–1). A harmincadik percben Schrancz szabadrúgásból talált az egyre hitehagyottabb Aramis kapujába (10–1). Ezzel a győzelemmel a dunaújvárosiak egy pontra megközelítették a dobogó harmadik fokán álló Swietelsky-Haladás VSE együttesét.

Fekete Róbert is remekül játszott Fotó: Zsedrovits Enikő

A forduló további eredményei: MVFC-Berettyóújfalu–Nyírgyulaj 2–0, Bőny-Szavill Consulting–Debreceni EAC 8–5, Swietelsky-Haladás VSE–FTC Futsal-Fisher Klíma 4–4, FC Veszprém–Rába ETO 3–6. GA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában