Már dobogón a futsalcsapatunk

2018.02.27. 20:00

Hétfőn hatalmas csatában nyert rangadót a Dunaferr-DUE-Renalpin FC

A futsal NB I alapszakaszának tizenhatodik fordulójában hétfőn házigazdaként hatalmas csatában nyert rangadót a Dunaferr-DUE- Renalpin FC együttese a Swietelsky-Haladás VSE ellen.

Gróf András

Pál Patrik két gólt szerzett a Haladás ellen Fotó: ZsE

A 6–5-ös győzelemnek köszönhetően megszerzett három bajnoki ponttal a dunaújvárosiak felléptek a dobogó harmadik fokára.

A találkozót követően a két vezetőedzőt kértük fel az értékelésre. Takó Csaba (Dunaferr-DUE-Renalpin FC):

– Érzésem szerint nem játszottunk annyira jól, hogy annak a színvonalával, vagy a minőségével meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést. Ehhez nagyon kellett a játékosok szíve, ami viszont száz százalékig benne volt ebben a teljesítményben. Azt szeretném, ha a ma látott hozzáállás és mentális erő lenne a természetes a csapatunk életében, hiszen egyértelműen ez volt a mai sikerünk kulcsa. Tudtuk, hogy egy jó csapat az ellenfelünk és ezért türelmesnek kellett lennünk. Sikerült felnőnünk arra a színvonalra, amit ők képviselnek. Úgy érzem, hogy összességében egy nagyon jó és élvezetes mérkőzést játszottunk. Hozzá kell tennem, hogy nagyon igazságtalannak éreztem volna, ha ma nem szereztünk volna pontot, de inkább a pontokat.

Pál Patrik két gólt szerzett a Haladás ellen Fotó: ZsE

Turzó József (Swietelsky-Haladás VSE): – Nem sokon múlott a győzelmünk, de mégis kikaptunk. Úgy gondolom, hogy rengeteg egyéni hibát követtünk el. Szinte minden kapott gólunknál ki lehet emelni azt a játékost, aki elkövette azt a hibát, amiből gólt született. Egy ilyen jó csapat, mint a Dunaferr, kegyetlenül megbünteti a figyelmetlenségeket. Nem tudtuk egymást kisegíteni, ezért megérdemelten nyertek a hazaiak. A hét végén a Magyar Kupa döntőjében lépünk pályára, ezért most bemegyünk az öltözőbe, és el is felejtjük ezt a mérkőzést.

A forduló további eredményei: MVFC-Berettyóújfalu –Rába ETO 6–3, FTC Futsal-Fisher Klíma–FC Veszprém 3–3, Aramis SE–Debreceni EAC 5–0. A Bőny-Szavill Consulting–Nyírgyulaj KSE mérkőzés tegnap lapzárta után fejeződött be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában