Fontos győzelem

2018.02.26. 22:11

Közelről is, távolról is eredményesek voltak

A futsal NB I alapszakaszának tizenhatodik fordulójában tegnap este a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese a Swietelsky-Haladás VSE gárdáját fogadta.

Gróf András

Szép egyéni akciókat mutattak be a játékosok

Dunaferr-DUE-Renalpin – Swietelsky-HVSE 6-5 (2-3)

Dunaújváros Sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Czene-Joó Ádám, Zimonyi Péter (Janitz Gergő).

Dunaferr-DUE-Renalpin: Reveland – Horváth N., Németh P., Fridrich, Fekete R. Csere: Rigó, Cseresnyés, Schrancz B., Szeghy, Pál P., Szabó T., Varga Cs., Csányi D., Hosszú Á. Vezetőedző: Takó Csaba.

Swietelsky-HVSE: Sásdi – Öreglaki, Horváth P., Márkus, Michel Melo. Csere: Matyi, Sipos, Gyurcsányi, Sousa Santos, Hajmási, Dróth, Vidák, Bencsik. Vezetőedző: Turzó József.

A futsalcsapat nem okozott csalódást a szurkolóknak Fotók: Zsedrovits Enikő

A mérkőzés negyedik percében Dróth éles szögből leadott lövésével a vendégek szerezték meg a vezetést (0-1). Egy percen belül azonban Pál Patrik szabadrúgásból egyenlített (1-1). A tizedik percben Fekete Róbert átadását követően Pál Patrik már a második találatát szerezte (2-1). Egy perccel később Öreglaki egalizálta az állást (2-2). A tizenharmadik percben Dróth szabadrúgása talált utat a hazaiak kapujába (2-3). A fordulást követően Dróth azonnal kétgólosra növelte a vendégek előnyét (2-4). A huszonhetedik percben Horváth Norbert egy labdaszerzés követően talált a szombathelyi kapuba (3-4).

Szép egyéni akciókat mutattak be a játékosok

A középkezdést követően Hajmási azonnal visszaállította a különbséget (3-5). A harminckettedik percben Varga Csaba remek találatával „lőtávolba” kerültek az újvárosiak (4-5). Egy perccel később Németh Péter egyéni akciót követően megszerezte az egyenlítő találatot (5-5). Két perccel a vége előtt Fridrich hatalmas góljával előnyhöz jutottak a hazaiak (6-5). A hajrában a kapust is levitték a vendégek, de az eredmény már nem változott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában