verseny

2018.02.27. 20:32

Duatlon: Vasárnapig még lehet nevezni

Március 4-ig várják a nevezéseket a szervezők a DTSE által immáron második alkalommal meghirdetett duatlon versenyére. Emellett már lehet regisztrálni az 5. Aquarius Triatlon seregszemlére is.

Szabó Szabolcs

Hangulatos, izgalmas versenyekre van kilátás

Fotó: Ady Géza

Legfontosabb részletek

Március 11-én, azaz a jövő héten vasárnap immáron második alkalommal jelentkezik a Dunaújvárosi Triatlon Sport Egyesület duatlon versenye az alsó Duna-parton. A legfontosabb részletek: korosztályok: Gyermek I.: 10, 11, 12, 13 évesek, Gyermek II.: 14, 15, 16, 17 évesek, a felnőtt női és férfifutamban pedig a 18–99 évesek indulhatnak. Minden futamban a lányokat és a fiúkat is külön díjazzák! A meghirdetett távok: Gyermek I.: 1 km (futás), 4 km (kerékpár), 0,5 km (futás), Gyermek II.: 3 km (futás), 10 km (kerékpár), 1 km (futás), felnőtt női: 5 km, 20 km, 2,5 km, felnőtt férfi: 5 km, 20 km, 2,5 km. A szervezőktől kapott tájékoztatás szerint a versenyt a forgalomtól elzárt pályán rendezik! Fontos, hogy a kerékpározáshoz megfelelő műszaki állapotú kerékpár és bukósisak kötelező!

Bővebb információk 

A helyszínen a szervezők orvosi felügyeletet biztosítanak. A duatlon verseny hivatalos programja: a depónyitás: 7 óra, rajtidőpont: Gyermek I.: 9 óra, Gyermek II.: 10 óra, felnőtt női: 11 óra, felnőtt férfi: 12 óra.

A DTSE másik kiemelt seregszemléje, az országos ismeretségű Aquarius Triatlon, amelyet idén július 1-jén rendeznek, szintén az alsó Duna-parton, valamint a városban. A triatlon versennyel párhuzamosan egy félmaraton távú futóversenyre is várják a nevezéseket. A versenyekkel kapcsolatban bővebb információ a dunaujvarostriatlon.hu oldalon olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában