kézilabda

2018.01.31. 21:07

Kulcsár-emléktornát rendez a DKKA

Továbbra is szorgalmasan rendezi meg az utánpótlás számára a különböző versenyeket, kupákat a Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia.

Jankó Árpád

Ami pedig nagy öröm, hogy ezekre a rendezvényekre Szekszárdtól Dömsödig szívesen jönnek a kézilabdázó lánycsapatok. Most szombaton a legkisebb újvárosiak mérhetik össze tudásukat a vendégcsapatokkal.

Ismét kézilabdatornát rendez a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, ezúttal az U8-as és az U9-es korosztálynak. A torna neve DKKA Farsangi Kupa. A versenyt február 3-án szombaton rendezik meg a Dunaújváros Sportcsarnokban. Mindkét korcsoportban A és B csoportok csapatai játszanak. U8 A: Tolna KC I, Dömsöd, DKKA I. U8 B: Tolna KC II, DKKA II, DKKA III. U9 A: Enuse, DKKA I, Tolna KC. U9 B: DAC, DKKA II, Szekszárd.

Szombaton reggel nyolc órakor kezdődik a kupa, mégpedig egy U8 mérkőzéssel: DKKA II – DKKA III. A torna egészen 12 óráig tart. A játék­idő kétszer tíz perc. Eredményhirdetés 11.45 órakor várható. Az U9-es korcsoportban a DAC – DKKA II az első mérkőzés (11.45-től). A játék­idő ebben a csoportban kétszer tizenöt perc. 15.20-ig tart az utolsó mérkőzés, és 16 órakor lesz az eredményhirdetés.

A D. Kohász ifjúsági kézilabdacsapata szombaton Szerencsen szerepel. Az ellenfél a Kölcsey DSE Nyíregyháza lesz, amely szintén NB II-es csapat az északkeleti csoportban. Egyébként a szombati verseny Kulcsár Anita-emléktorna, hiszen Szerencsen született a világklasszis beálló. 2009-ben nevezték el a városi sportcsarnokot Kulcsár Anita Sportcsarnoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában