Helyi sport

2017.12.15. 21:10

Biztos győzelemmel zárták az esztendőt

Győzelemmel zárta az idényt a Dunaferr-DUE-Renalpin FC futsal együttese. Az újvárosiak az NB I alapszakaszának tizenegyedik fordulójának csütörtöki játéknapján az FTC Futsal-Fisher Klíma csapatát verték magabiztos játékkal.

GRÓF ANDRÁS

h

Dunaferr-DUE-Renalpin – FTC Futsal-Fisher Klíma

8-3 (4-1)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Zimonyi, Tamási (Farkas Balázs).

Dunaferr-DUE-Renalpin: Cseresnyés – Horváth N., Németh P., Fekete R., Hosszú Á. Csere: Krokovics, Schrancz B., Fridrich, Boldizsár, Pál P., Gorjánácz, Varga Cs., Csányi D. Edző: Schrancz Balázs.

FTC Futsal-Fisher Klíma: Vámosi – Komáromi, Birinyi, Andorka, Horváth B. Csere: Sikur, Safar, Karacs D., Juhász T., Jándék, Dénes M., Keresztury, Lak, Vattamány. Vezetőedző: Safar Iuliu Tony.

Góllövő: Fekete R. (9. és 14. p.), Varga Cs. (17. és 26. p.), Gorjánácz (18. p.), Pál P. (29. p.), Hosszú Á. (35. p.), Horváth N. (37. p.), illetve Komáromi (3. p.), Birinyi (22. p.), Lak (23. p.).

A találkozó előtt a Dunaferr-DUE-Renalpin FC szakosztályvezetője, Zemankó Zoltán köszöntötte a válogatottságtól a közelmúltban visszavonuló Németh Pétert, aki több mint száz alkalommal öltötte magára a címeres mezt. A mérkőzés elején azonnal támadólag léptek fel a hazaiak, ennek ellenére a harmadik percben a ferencvárosiak szerezték meg a vezető találatot. Az újvárosiak azonban nem estek kétségbe, és a szünetig négyszer is mattolták a Fradi védelmét, így háromgólos előnnyel vonulhattak pihenőre. A fordulást követően sokkal agilisabban játszott a Fradi, és hat perc alatt két gólt szerezve szorossá tették a mérkőzést. Ebben az időszakban a fővárosiak közel jártak az egyenlítéshez is. Néhány perc kellett hozzá, hogy a házigazdák rendezzék a soraikat. Az ötödik találat tulajdonképpen megpecsételte a zöld-fehérek sorsát. A hajrában már egyértelműen a hazaiak akarata érvényesült, ami gólokban is megmutatkozott. Összességében teljesen megérdemelt a hazaiak sikere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában