gyermekbajnokság

2017.11.06. 17:33

Történetük első bajnoki érme! A gárdonyisok képviselték Dunaújvárost

Szepetneken rendezték meg október 21-én a lábtoll-labda országos gyermekbajnokságot. A dunaújvárosiak a Gárdonyi iskola révén megszerezték történetük első bajnoki érmét.

Jankó Árpád

lábtoll

Szepetneken hetven versenyző részvételével bonyolították le a viadalt a 2004-ben és később születettek számára. Dunaújvárost a Gárdonyi Géza Általános Iskola tanulói képviselték.

Kohán Árpádné, a csapat felkészítője, vezetője így értékelte tanítványai teljesítményét:

- Szép eredménnyel jöttünk haza, mert az egyik leánycsapatunk ezüstérmes lett. Nagyon örültünk a sikernek, hiszen olyan együttesek között versenyezhettünk, amelyek többéves tapasztalattal rendelkeznek, és több korosztályban is országos bajnokokkal büszkélkedhetnek. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott még a fiúk között Bozár János Rajmond, akinek utolsó meccsén csupán néhány ponton múlott, hogy a legjobb négy közé jusson.

A Gárdonyi Géza Általános Iskola csapata. Balról jobbra: Tarczal Kíra, Szöllősi Vanessza, Oláh Noémi Fotó: amatőr felvétel

Az ezüstérmes lányok névsora: Tarczal Kíra, Szöllősi Vanessza, Oláh Noémi.

A dunaújvárosi fiatalok a hét végén versenyeznek legközelebb, szombaton Nyárlőrincen a Tini Kupán vesznek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában