Jutalom

2017.10.26. 20:02

Köszönet a Dunaferr SE legjobbjainak

A Dunaferr Sportegyesület versenyzői több kimagasló eredményt értek el 2017-ben is. A legjobb sportolókat baráti összejövetelen fogadta dr. Sevcsik Mónika, az ISD Dunaferr Zrt. RMS- és HR-igazgatója.

SzGy

A találkozón részt vett Serhiy Klyuchkin biztonsági és védelmi igazgató, illetve Mátyás Gábor, az egyesület ügyvezető elnöke is.A tornászok legeredményesebb tagja, Kovács Zsófia a Világ Kupán arany- és ezüstérmet is szerzett, az Európa-bajnokságról második helyezéssel tért haza, magyar bajnoki címmel is büszkélkedhet. Edzője Trenka János. A kajak-kenu szakosztályból Hajdu Jonatán két bronzot szerzett az Eb-n, két aranyat a magyar bajnokságon, mellette Kiss Balázs, Slihoczki Ádám (ő nem tudott jelen lenni a köszöntésen) és Kollár Kristóf is kiváló győzelmekkel érdemelte ki a meghívást edzőjükkel, Molnár Gergellyel közösen.

A Dunaferr SE köszönte meg legsikeresebb sportolóinak és felkészítő edzőinek az eredményes munkát Fotó: A szerző

A birkózók közül Kardos Róbert (edzője Kiss Károly) vehetett részt kimagasló teljesítményének köszönhetően az ünnepségen. Az ugyancsak meghívott Selmeci Levente úszó és edzője, Kovács József sajnos nem tudott ott lenni a köszöntésen, Szabó Gergő edző képviselte őket. A kötetlen hangulatú találkozón a sportolók röviden beszámoltak az esztendő legemlékezetesebb pillanatairól, majd jutalmat vehettek át dr. Sevcsik Mónikától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában