Sztárfellépők

2023.10.23. 20:00

A Gipsy Kings a 26. Csabai Kolbászfesztiválon

Talán nem elfogultság azt állítani, hogy a csabai kolbász a világegyetem csodája. Nyilván mindez ízlés kérdése is, de kétségtelen a legjobbak egyike.

Várkonyi Zsolt

Boban Markovic és Horváth János

A Csabai Kolbászfesztivál azonban a térség, az ország legnagyobb ilyen eseménye. Idén október 19. és 22. között már 26. alkalommal rendezték meg, amelyen a gasztrokalandok sokasága mellett számos sztárfellépő koncertezett. 

Közéjük tartozott Rúzsa Magdi, Boban Marković, a Halott Pénz, Azahriah és a Neoton Família és a dunaújvárosi Gipsy Kings Experience is.

Horváth János és Rúzsa Magdolna

Minden korosztálynak, a fesztivál minden napján kínáltak zenei programokat. Felsorolni is nehéz lenne a koncertezők teljes névsorát, de íme, egy kis ízelítő.

A csütörtöki nyitónapon lépett fel Manuel, D Session és Dj Metzker Viki is. Pénteken színpadra lépett a La Bomba, a Halott Pénz, Dzsúdló, fergeteges partyt csinált a Groovehouse, Dj Dominique, Gaye Maly, Young Fly, Sterbinszky X Mynea.

Szombaton a nemzetközi kolbászgyúróverseny napján érkezett a Pénzügyőr Zenekar – Big Band, a Gipsy Kings Experience, Rúzsa Magdi, Boban Marković, DR BRS, Dj Virgo & Mistex, Regan Lili, K. Kevin és Fenyvesi. Vasárnap koncertezett a Neoton Família, a Bittó Duó, Azahriah, és ott itt volt  Dj Berry, Hamvai P.G. és Dj Junior is.

Horváth János, a Gipsy Kings vezetője lapunknak elmondta, hogy nagy élmény volt a fesztiválon fellépni számos ismert előadóval együtt, közülük kettővel - Rúzsa Magdival és Boban Markovic-csal közös fotó is készült. 

A Gipsy Kings legközelebb október 27-én este Nagyvenyimen lép fel egy jótékonysági rendezvényen, ahol a helyi Nefelejcs óvoda és a Fecskefészek bölcsőde játszóudvarának fejlesztésére ajánlják fel bevételüket.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában