Elkezdődött a fesztivál

2023.09.15. 12:25

Tökjó téralkotó kompozíciók - képgalériával

Török Tímea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Rácalmáson ma kezdődött el a térség legnagyobb őszi fesztiválja, a Tökfesztivál. A nagyszerű színpadi produkciók mellett számos kísérő programmal készülnek a fesztiválozóknak a szervezők. Ezek közül minden évben az egyik legnagyobb attrakciója a tökdekorációk. Készíteni és megcsodálni is nagyszerű élmény idén is, azért is mert a hangulatos és ötletes tökös dekorációk készítőit belépőkkel és értékes különdíjakkal is kényeztetik a szervezők. Már ma nagy a nyüzsgés a legjobban sikerült alkotások előtt, sokan készítenek fotókat a tökjó téralkotó kompozíciók előtt.

A látványos alkotások a házak előtti közterületen éppúgy fellelhetők mint a fesztiválhoz vezető útvonalon. A városközpontban található Millenniumi-parktól a Fő utca mentén egészen a Jankovich-kúria bejáratáig készítették el a nagyobb alkotásokat a vállalkozó kedvű kreatív dekoratőr csapatok. Persze nem véletlen műve a rengeteg nagyszerű alkotás. Hiszen a város a rácalmási konstruktőröknek fesztiválbelépőkkel honorálta a fáradozásait. Sőt, a legszínvonalasabb, a Városvédők zsűrije által kiválasztott első helyezett alkotások készítői egy sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes különdíjat nyerhetnek! A sorsolásra a Tökfesztivál nagyszínpadán kerül sor, szeptember 17-én vasárnap 17 óra 30 perckor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában