Tea­délután és kézműves-foglalkozás

2023.03.09. 12:00

Ismét megnyílt a Gárdonyi kapuja az ovisok előtt

DH

Gyönyörű alkotások születtek a kézműves-foglalkozásokon

Rendhagyó tea­délutánt és kézműves-foglalkozást tartottak kedden a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. A nagycsoportos ovisok a szülőket kézen fogva mentek fel az emeletre, majd elköszöntek tőlük, és a négy vel: Andi, Csilla, Gabi és Márti nénivel közösen az egyik tanterembe vonultak el munkálkodni. 

Minden kérdésre választ kaphattak a szülők Fotó: Gárdonyi iskola

Amíg a gyermekek az ollóval, a ragasztóval és a különféle színes papírokkal ismerkedtek, addig a szülők egy másik tanteremben foglaltak helyet, amelyet a pedagógusok rögtönzött teaháznak rendeztek be. S amíg a kicsik papírból katicabogarat, hernyót és tavasztündért készítettek, addig a szüleik Szóládi Zoltán igazgatóval, Tóth-Németh Csilla igazgatóhelyettessel, és Kovács István János parókussal beszélgethettek. A teázás közben minden lényeges kérdésre választ kaptak az érdeklődők, tabutéma nem létezett. A jó hangulatú délután végén gyönyörű műremekekkel tértek haza a picik, a viszontlátás reményében, ugyanis legközelebb már matekos logikai foglalkozásra várják az óvodásokat, április 4-én. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában