Dunaferr Iskola

2022.10.04. 17:30

Megérdemelték a tortát a Dunaferr iskola gólyái

A közelmúltban beavatták az oktatási intézmény friss gólyáit és közelgő nyílt napra készül a DSC Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola. Az elsősök kiérdemelték a tortát.

Szabó Szabolcs

Beavatás előtt – izgalmas feladatok sora várta a friss diákhadat

Az intézmény hagyományait követve ismét kalandos úton juthattak el a teljes jogú iskolai polgárságig a Dunaferr középiskola új diákjai. Mint arról az intézmény hivatalos közösségi oldala beszámolt: „A minap megtörtént gólyáink avatása! A mulatság kiválóan sikerült, meglepő módon minden megjelent gólya hivatalosan is Dunaferr-iskolás lett, és vidáman fogyasztották a nap végén jól megérdemelt tortáikat. Gratulálunk mindenkinek, köszönjük a szervező osztály remek munkáját!” 

A gólyaavatón természetesen a papírgólya is előkerült Fotók: Dunaferr iskola

A friss gólyák mellett már a rutinosabb tanulók is aktívak voltak az utóbbi hetekben. Az iskola 10 K osztálya a Grassalkovich-kastélyban járt. A látogatás során a diákok múzeumlátogatáson vettek részt, jó hangulatban, sok érdekességgel és információval gazdagodva töltötték a napot. 

Meddig építhető egy torony lapokból és műanyag poharakból?

Fontos további információ még az intézménnyel kapcsolatban, hogy a DSZC Dunaferr középiskolája október 11-én tartja következő nyílt napját. 
E kötetlen, számtalan programot és bemutatót tartalmazó nap keretében az érdeklődők, a jövőbeli diákok megismerhetik az iskolai képzés kínálatát és mindennapi életet, és az ott folyó pedagógiai-szakmai munkát is. 
 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában