várják a jelentkezéseket

2021.04.03. 08:00

Huszonkettedszer virágosíthatunk

Régi hagyomány, hogy Dunaújváros önkormányzata virágosítási versenyt rendez, amely minden évben nagy népszerűségnek örvend a lakosság körében.

Agárdy Csaba

Fotó: Zsedrovits Eniko

Az idei Virágos Dunaújvárosért viadal már a huszonkettedik lesz a sorban, és ezúttal is több kategóriában, összesen nyolcban lehet nevezni. A szervezők keresik a legszebb közterületi lakossági előkertet, a legszebb lakosság által virágosított ablakot és/vagy franciaerkélyt, a legszebb lakosság által virágosított erkélyt, a legszebb lakosság által virágosított közterületi virágládát, a legszebb virágosított intézményudvart és/vagy homlokzatot, a legszebb családi házas előkertet, a legszebb virágosított üzlet/vállalkozás legszebb előkertjét és/vagy homlokzatát, a legszebb közterületi társasházi lakossági előkertet.

Virágos Dunaújvárosért – a tavalyi díjazottak
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A pályázatokat elsősorban elektronikus úton várják a [email protected] e-mail-címre, vagy postai úton az alábbi címre: Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Főépítészi, Építésügyi és Környezetvédelmi Osztály, Petrovickijné dr. Angerer Ildikó környezetvédelmi vezető ügyintéző részére. A különböző kategóriákban az első három helyezettet októberben díjazzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában