legolvasottabb híreink

2020.05.01. 19:00

Ez történt a héten

Ezeket a híreket olvasták a legtöbben a héten itt a DUOL-on:

duol.hu

Vasárnap reggel 8 órától a Magyar Honvédség szakemberei fertőtlenítést végeztek az Egyesített Szociális Intézmény és Árpád-házi Szent Erzsébet Idősek Otthona Duna-sori és Barátság úti épületében.

Antal Lajossal két hónappal ezelőtt találkoztam. Tudják, ő az az ember, aki „nem csak mondja, hanem csinálja is.” Gyakorlatilag egy felépített életformát „hátrahagyva” ment külföldre dolgozni. Újrakezdeni! Mert mindent teljesen elölről kellett kezdenie. És összeszorított fogakkal, de megcsinálta. Most ötvenkét évesen júliusban hazatér. Családja, szülei, talán önmaga miatt is. Van mit tanulnunk tőle.

A koronavírus-járvány a szállodaiparra és a turizmusra is rányomta a bélyegét, sőt elsőként ezek a szegmensek álltak le és kerültek nehéz helyzetbe.

Gedeon Andrea a Rockmaraton kommunikációs vezetője az alábbi közleményt juttatta el hozzánk, amelyet az alábbiakban közlünk:

Nemrégiben ünnepelte alapításának első hónapját a Segítsük a kórházi dolgozókat! nevű közösségi csoport, amely számos eszközzel támogatja a Szent Pantaleon Kórházat a koronavírus elleni védekezésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában