agárdon fogták el

2018.02.08. 15:47

Vádemelés indult a ráckevei férfi ellen

A Gárdonyi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy ráckevei lakossal szemben.

police.hu

Forrás: Illusztráció

A ráckevei férfi 2017. december 4-én éjszaka egy agárdi vendéglátóhelyen történt fogyasztásának ellenértékét nem tudta megfizetni, majd ezt követően több berendezési tárgyat is megrongált és az ott tartózkodó vendégekkel szemben agresszívan viselkedett, szidalmazta őket. A 32 éves férfi az éttermet többszöri felszólításra sem hagyta el, az ott dolgozó egyik alkalmazottat pedig egy alkalommal megütötte, aki a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett. A kiérkező rendőrök az elkövetőt a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást lezárta, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában