Hamar meglett az ellopott bicikli

2023.09.08. 13:00

Drótszamarat lovasított, majd jóárasított

A Mezőfalván történ kerékpárlopással meggyanúsított férfi beismerő vallomást tett - adta hírül a rendőrség hivatalos honlapja.

Duol.hu

Egy nő tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy 2023. szeptember 6-án reggel egy mezőfalvai közintézmény kerítéséhez letámasztott fehér színű kétkerekűjének kora délután már hűlt helye maradt.

A dunaújvárosi nyomozók ismeretlen személlyel szemben lopás vétség gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, és haladéktalanul adatgyűjtésbe kezdtek. Ezzel párhuzamosan a sértett is megosztotta a kerékpárjáról korábban készített felvételt egy internetes közösségi oldalon, amelyre hamarosan olyan jelzés érkezett, hogy hasonló járművet láttak „Helyhiány miatt eladó” felirattal ellátva Dunaújvárosban, a Vasmű úton. A sértett másnap rendőri segítséget kért, és a dunaújvárosi helyszínen egyértelműen felismerte a kerékpárját, az egyenruhások pedig elfogták az illegális árust. A bicikli visszakerült gazdájához.

Az 50 éves dunaújvárosi férfit a rendőrök lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Elmondta, azért ment Mezőfalvára, hogy kerékpárt lopjon és azt mielőbb eladja, mivel nincs pénze, alkalmi munkákból él.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában