Duol.hu podcast

2024.01.05. 19:00

Mindenben segítik a civileket

Berta Zoltánt, a Dunamenti Polgári Egyesület elnökét kérdeztük podcast-adásunkban nagyrendezvényeikről és a civilek pályázati lehetőségeiről.

Duol.hu

Berta Zoltánt, a Dunamenti Polgári Egyesület elnökét kérdeztük podcast-adásunkban Forrás: TEOL

Még csak néhány éve alakult meg a Dunamenti Polgári Egyesület, de a tagok már most több ezer embert megmozgató, teljesen ingyenes nagyrendezvények sikeres szerverezésén és lebonyolításán vannak túl. Ezek mellett pedig egész évben azon dolgoznak, hogy a Tolna vármegyében működő egyesületek a lehető legtöbb kormányzati támogatáshoz jussanak hozzá, mások mellett a Nemzeti Együttműködési Alapból.

Ezen a területen az országnak ezen a részén egyébként kifejezetten hatékony munka folyik. Van olyan pályázati lehetőség, amely esetében az ország ezen részéből érkező tízből dokumentumcsomagból kilencet pozitívan bírálnak el. A teol.hu podcast adásának legutóbbi műsorában Berta Zoltánnal, a Dunamenti Polgári Egyesület elnökével beszélgettünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában