IV. Kulcsi Pergetős Találkozót

2023.08.27. 12:00

Porolják le idejében a csalafinta csalit

Török Tímea

Fotó: Laczkó Izabella / archív

A kulcsi önkormányzat szervezésében rendezik meg szeptember 23-24-én a IV. Kulcsi Pergetős Találkozót, amelynek ezúttal is a Kulcsi Hajóállomás és Vendégház biztosít remek helyszínt. A csodás környezet, a baráti légkör évről évre kiváló lehetőséget nyújt a sportág szerelmeseinek arra, hogy összemérjék tudásukat és együtt töltsenek egy felejthetetlen hét végét a Duna partján. 

A megmérettetés szeptember 23-án a Duna, Dunavecse és Ercsi közti folyami szakaszán zajlik majd. A pergetés során folyamatosan mozgásban tartják a csalit, mintha élő lenne. Erre azért van szükség, mert ennél a technikánál a rablóhalakra helyezik a fókuszt. A versenyben való részvételhez nincs más dolguk a pergetni vágyó horgászoknak, mint leadni nevezésüket a megadott határidőig az alábbi elérhetőségen. 

Jelentkezni 2023. szeptember 14-ig kizárólag a Halfogók Baráti Köre Egyesület honlapján a jelentkezés menüpont alatt lehet! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában